Вести и настани

  • 23 Мај 2019

    Стела во Кочани

    Петнаесеттата дискусија на тема „Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога…
  • 26 Мар 2019

    Дискусија на тема: „Кон родова еднаквост: пречки и перспективи“

    Здружението за еднакви можности-Мрежа Стела и Импакт-Институт за истражување Ве покануваат на јавна дискусија што ќе се одржи во Јавна…

Нашите партнери