Вести и настани

  • 26 Фев 2018

    Стела: Женска Менторска Мрежа

    Иницијативата Стела има чест да ги покани сите девојки и жени на презентација посветена на Женската менторска мрежа. Стела претставува…
  • 01 Јан 1970

    Стела во Башино Село

    Шеснаесеттата дискусија на тема „Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога…

Нашите партнери