Вести и настани

  • 14 Дек 2019

    Обука за претприемништво

    Стела објавува повик за учество на обука на девојки и жени од Полошкиот регион (Боговиње, Брвеница, Врапчиште, Гостивар, Желино, Јегуновце,…
  • 23 Мај 2019

    Стела во Кочани

    Петнаесеттата дискусија на тема „Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога…

Нашите партнери