Вести и настани

  • 26 Мар 2019

    Дискусија на тема: „Кон родова еднаквост: пречки и перспективи“

    Здружението за еднакви можности-Мрежа Стела и Импакт-Институт за истражување Ве покануваат на јавна дискусија што ќе се одржи во Јавна…
  • 12 Фев 2019

    Стела во Вруток

    По интересната дискусија и впечатоците од средбата со девојките и жените од с. Раштани, Велешко, продолжуваме да дискутираме на тема…

Нашите партнери