Вести и настани

  • 15 Ное 2018

    Стела во Велес

    Дванаесетата дискусија на тема „Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога…
  • 24 Окт 2018

    Стела во Чаир

    Стела и Сумнал ве покануваат на дискусија посветена на родовата нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во професионалниот…

Нашите партнери