Вести и настани

  • 01 Окт 2018

    Стела во Центар

    Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога и каква улога игра…
  • 26 Сеп 2018

    Стела во Дебар

    Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога и каква улога игра…

Нашите партнери