Вести и настани

  • 20 Сеп 2018

    Стела во Струга

    Караванот дискусии посветен на родовата нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во професионалниот и секојдневниот живот продолжува во…
  • 11 Сеп 2018

    Стела во Тетово

    Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога и каква улога игра…

Нашите партнери