Вести и настани

  • 06 Сеп 2018

    Стела во Гостивар

    Како ги балансираме домашните и работните обврски? Уморни ли сте од двојните стандарди? Која е вашата улога и каква улога…
  • 17 Авг 2018

    Кафе со основачките и менторките на Стела

    За важноста на менторството и солидарноста помеѓу жените, премостувањето на половите и општествените бариери, како и за поттикнувањето на жените…

Нашите партнери