Женска менторска мрежа

Една-на-една насоки и совети за менторирани жени и девојки преку индивидуално менторство во остварувањето на понатамошни студии и/или работни места што најдобро одговараат на нивните интереси.

ШТО Е МЕНТОРСКАТА МРЕЖА?

Онлајн платформа што поврзува девојки и жени со искусни менторки кои нудат индивидуално менторство во различни академски и професионални области.

КАКО МОЖЕШ ДА СЕ ПРИКЛУЧИШ НА МЕНТОРСКАТА МРЕЖА?

Лесно е! Кликни на линкот подолу за да се регистрираш и ние ќе те контактираме со повеќе детали.

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}