Образование е основата на која можам да ги градам моите достигнувања. Тоа ми помогна да верувам во своите способности, нудејќи ми шанса да изградам кариера преку таа самодоверба. Знаењето стекнато преку образование и искуство како формално така и неформално е суштинско во работата и деловниот сектор.
Низ животот ме води огромната храброст на жените и длабоката емпатија кон другите. Сакам да ги инспирирам другите и да им помогнам да о изберат својот пат и она што ги исполнувам. Сакам да ги споделам сите бесплатни алатки и ресурси што можат да ги направат апсолутно независни, без оглед на тоана која почетна точка се наоѓаат.