Графичка дизајнерка и сертифицирана обучувачка за Адоуб (Adobe). Образованието ми помогна да ги подобрам своите вештини за решавање проблеми и креативното размислување. Учењето и уметноста се бесконечен процес. Има уште многу што да се открие.