Lajme dhe Ngjarje

  • 02 Kor 2020

    Teknologjia dhe biznesi online

    Rrejti Stella me kënaqësi njofton për seancën e tretë informative e cila do të jetë mbi teknologjinë dhe biznesin online.…
  • 14 Dhj 2019

    Trajnim për sipërmarrës

    Stella shpall thirrje për pjesëmarrje në trajnim për vajza dhe gra nga rajoni i Pollogut (Bogovinje, Bërvenic, Vrapçisht, Gostivar, Zhelinë,…

Partnerët tanë