Lajme dhe Ngjarje

  • 24 Tet 2018

    Stella në Çair

    Nisma Stella në bashkëpunim me Sumnal ju ftojnë në diskutim të dedikuar pabarazisë gjinore dhe sfidave me të cilat përballen…
  • 01 Tet 2018

    Stella në Qender

    Pabarazia gjinore dhe pengesat me të cilat ballafaqohen gratë në shoqëri – Cili është rroli juaj dhe çfarë rroli ka…

Partnerët tanë