Lajme dhe Ngjarje

  • 11 Sht 2018

    Stella në Tetovë

    Pabarazia gjinore dhe pengesat me të cilat ballafaqohen gratë në shoqëri – Cili është rroli juaj dhe çfarë rroli ka…
  • 06 Sht 2018

    Stella në Gostivarit

    Si i balansojmë përgjegjsitë tona shtëpiake dhe ato të punës? A jeni të lodhur nga standardet e dyfishta? Cili është…

Partnerët tanë