Lajme dhe Ngjarje

  • 14 Gus 2018

    Kafe me themeluesit dhe mentoret e Stellës

    Themeluesit dhe mentorët e Stellës do të flasin për rëndësinë e mentorimit dhe solidaritetit midis grave, duke kapërcyer gjinitë dhe…
  • 27 Qer 2018

    Stella në Strumicës

    Si të balansojmë përgjegjësitë e punës dhe ato të shtëpisë? A jeni të lodhur nga standardet e dyfishta? Cili është…

Partnerët tanë