Lajme dhe Ngjarje

  • 26 Pri 2018

    Stella në Kumanovë

    Si i balancojmë obligimet shtëpiake dhe ato të punës? A jeni të lodhura nga standardet e dyfishta? Cili është roli…
  • 26 Shk 2018

    Rrjeti i mentorimit të grave

    Iniciativa Stella ka kënaqësinë të ftojë vajza dhe gra që të marrin pjesë në prezentimin e Rjetit të Mentorimit të…

Partnerët tanë