NJOFTOHU ME EKIPIN

 • Vigjilenca Abazi

  Vigjilenca Abazi është Asistent Profesoreshë e së drejtës Europiane tek Univerziteti i Maastricht me përvojë më shumë se dhjetë vjeçare në sektorin…Read more

 • Elena Stavrevska

  Elena B. Stavrevska është studiuese në fushën e studimeve të paqes, e cila aktualisht punon në Qendrën për Gratë, Paqen dhe Sigurinë…Read more

 • Darko Crvenkovski

  Darko Crvenkovski është konsulent nga Shkupi, i cili aktualisht punon si Asistent Financiar në HERA. Me titullin M.A në Shkenca Politike dhe…Read more

 • Vlora Reçica

  Vlora Reçica aktualisht është duke punuar si studiuese dhe menaxhere e programeve në Institutin për…Read more

 • Sara Milenkovska

  Sara Milenkovska aktualisht është duke punuar si Asistente në Programin për zhvillim në NMSI, një…Read more