Ngjarje të kaluara

 • 12 Sht 2020

  Punëtori për marketing digjital

  Stella lajmëron thirrje për pjesëmarrje në punëtorinë e parë të serisë “Zbërthe potencialin tënd” e dedikuar për marketing digjital për…
 • 05 Sht 2020

  Trajnim për sipërmarrësi

  Stella paraqet thirrje për pjesëmarrje në trajnim për vajza dhe gra nga rajoni jugperëndimor (Vevçan, Dibër, Debarc, Kërçovë, Makedonski Brod,…
 • 02 Kor 2020

  Teknologjia dhe biznesi online

  Rrejti Stella me kënaqësi njofton për seancën e tretë informative e cila do të jetë mbi teknologjinë dhe biznesin online.…
 • 14 Dhj 2019

  Trajnim për sipërmarrës

  Stella shpall thirrje për pjesëmarrje në trajnim për vajza dhe gra nga rajoni i Pollogut (Bogovinje, Bërvenic, Vrapçisht, Gostivar, Zhelinë,…
 • 26 Mar 2019

  Drejt Barazisë Gjinore: pengesat dhe perspektivat

  Shoqata për mundësi të barabarta – Rrrjeti Stella dhe Instituti për hulumtim – Impakt, ju ftojnë në diskutimin publik që…
 • 12 Shk 2019

  Stella në Vrutok

  Pas diskutimit interesant dhe përshtypjeve nga takimi me gratë dhe vajzat nga fshati Rashtani, Veleshko, vazhdojmë të diskutojmë për temën…
 • 24 Tet 2018

  Stella në Çair

  Nisma Stella në bashkëpunim me Sumnal ju ftojnë në diskutim të dedikuar pabarazisë gjinore dhe sfidave me të cilat përballen…
 • 01 Tet 2018

  Stella në Qender

  Pabarazia gjinore dhe pengesat me të cilat ballafaqohen gratë në shoqëri – Cili është rroli juaj dhe çfarë rroli ka…
 • 26 Sht 2018

  Stella në Dibër

  Pabarazia gjinore dhe pengesat me të cilat ballafaqohen gratë në shoqëri – Cili është rroli juaj dhe çfarë rroli ka…
 • 20 Sht 2018

  Stella në Strugë

  Karavani i diskutimeve i përkushtuar temës pabarazia gjinore dhe sfidave ne të cilat përballen gratë në jetën e tyre personale…