Rrjeti i mentorimit të grave

Udhëzime dhe këshilla një-me-një për gra dhe vajza përmes mentorimit individual në ndjekjen e studimeve të mëtutjeshme dhe / ose punë që u përshtaten më së miri interesave të tyre.

ÇFARË ËSHTË RREJTI I MENTORIMITP?

Platformë online që lidh vajzat dhe gratë me mentore me përvojë që ofrojnë mentorim personal në fusha të ndryshme të studimit dhe punës.

SI MUND TI BASHKOHENI RREJTIT TË MENTORIMIT?

Është e lehtë! Klikoni më poshtë për t’u regjistruar dhe ne do të ju kontaktojmë.

{{pluginSettings.generalSettings.writing.no_results}}
of {{actionSettings.pagesCount}}