Jam këshilltare për Politikë të Jashtme në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Unë e vlerësoj punën dhe vendosmërinë e madhe dhe gjithmonë përpiqem të bëj çmos për çdo përpjekje që marr përsipër.