Unë jam një këshilltare arsimore dhe konceptuese. Ideja që më frymëzon dhe do të dëshiroja ta ndaj me gratë e tjera është vendosmëria ndaj asaj që dua më shumë, ajo gjendet në jetën e përditshme, në punën time, ose me miqtë dhe qenin tim. Disiplina është gjithashtu e rëndësishme për të arritur qëllimet tona dhe ne duhet të marrim kohën dhe kuriozitetin e duhur për të vazhduar gjithmonë mësimin.