Unë jam një mësuese që interesohet jo vetëm për gjuhët, por edhe për jogën dhe vizatimin. Edukimi më ka bërë një person shumë të zgjuar dhe pasionant. Jam e frymëzuar nga suksesi dhe nga gratë që nuk dorëzohen kurrë.