Unë jam Oficere e Çështjeve Civile të Kombeve të Bashkuara. Arsimi më ka përcaktuar dhe transformuar. Motoja që më frymëzon është – ndryshime pozitive për njerëzim më të mirë dhe të përparuar. Çdo gjeneratë e ardhshme duhet të përfaqësojë një version më të mirë të njerëzimit.