Qasja tek edukimi formal dhe jo formal është aq i rendësishëm për mua sa ajri që thith. Kam ndjekur studimet në shkencat politike,muzikë, studime ndërkombëtare  dhe inxhinjeri. Kam përdorur Coursiera për të mësuar dizajnin dhe gjuhët e programimit. Mendoj që kurioziteti dhe të mësuarit ecin paralelisht, unë kam arritur të korr suksesin e tanishëm vetëm përshkak edukimit. Aftësia për të krijuar dhe për të ndarë krijimet e mia me një komunitet mbështetës më bën që të vazhdojë të mësojë, ndërtojë dhe të ndajë ide të reja.