Edukimi im më dha mundësinë të udhëtoj dhe të migroj shumë, por edhe të krijoj kontakte dhe të përjetoj shumë kultura të ndryshme nga e gjithë bota. Më ndihmoi gjithashtu të gjej një punë vërtet të mirë dhe interesante. Tani punoj si koordinatore programi për kërkime dhe avokim në Shoqatën e Avokatëve të Rinj në Maqedoni. Forca ime e tërheqjes është pasioni për ligjin dhe drejtësinë.