Вести и настани

  • 12 Сеп 2020

    Работилница за дигитален маркетинг

    Стела објавува повик за учество на првата работилница од серијалот „Отклучи го твојот потенцијал“ посветена на дигитален маркетинг за жени…
  • 05 Сеп 2020

    Обука за претприемништво

    Стела објавува повик за учество на обука за претприемништво за девојки и жени од Jугозападниот регион (Вевчани, Дебар, Дебрца, Кичево,…

Нашите партнери