Вести и настани

  • 02 Јул 2020

    Технологија и онлајн бизниси

    Мрежата Стела со задоволство ја најавува третата информативна средба посветена на технологија и онлајн бизниси. Ќе зборуваме за работата, личниот…
  • 18 Дек 2019

    Stella & Friends

    Мрежа Стела организира вечерно, мотивирачко дружење на 18 декември 2019 од 19 ч. во Чифте амам во Скопје. Целта на…

Нашите партнери