Lajme dhe Ngjarje

  • 14 Dhj 2019

    Trajnim për sipërmarrës

    Stella shpall thirrje për pjesëmarrje në trajnim për vajza dhe gra nga rajoni i Pollogut (Bogovinje, Bërvenic, Vrapçisht, Gostivar, Zhelinë,…
  • 26 Mar 2019

    Drejt Barazisë Gjinore: pengesat dhe perspektivat

    Shoqata për mundësi të barabarta – Rrrjeti Stella dhe Instituti për hulumtim – Impakt, ju ftojnë në diskutimin publik që…

Partnerët tanë