Минати настани

 • 12 Сеп 2020

  Работилница за дигитален маркетинг

  Стела објавува повик за учество на првата работилница од серијалот „Отклучи го твојот потенцијал“ посветена на дигитален маркетинг за жени…
 • 05 Сеп 2020

  Обука за претприемништво

  Стела објавува повик за учество на обука за претприемништво за девојки и жени од Jугозападниот регион (Вевчани, Дебар, Дебрца, Кичево,…
 • 02 Јул 2020

  Технологија и онлајн бизниси

  Мрежата Стела со задоволство ја најавува третата информативна средба посветена на технологија и онлајн бизниси. Ќе зборуваме за работата, личниот…
 • 18 Дек 2019

  Stella & Friends

  Мрежа Стела организира вечерно, мотивирачко дружење на 18 декември 2019 од 19 ч. во Чифте амам во Скопје. Целта на…
 • 14 Дек 2019

  Обука за претприемништво

  Стела објавува повик за учество на обука на девојки и жени од Полошкиот регион (Боговиње, Брвеница, Врапчиште, Гостивар, Желино, Јегуновце,…
 • 23 Мај 2019

  Стела во Кочани

  Петнаесеттата дискусија на тема „Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога…
 • 26 Мар 2019

  Дискусија на тема: „Кон родова еднаквост: пречки и перспективи“

  Здружението за еднакви можности-Мрежа Стела и Импакт-Институт за истражување Ве покануваат на јавна дискусија што ќе се одржи во Јавна…
 • 12 Фев 2019

  Стела во Вруток

  По интересната дискусија и впечатоците од средбата со девојките и жените од с. Раштани, Велешко, продолжуваме да дискутираме на тема…
 • 15 Ное 2018

  Стела во Велес

  Дванаесетата дискусија на тема „Родова нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во општеството – Која е вашата улога…
 • 24 Окт 2018

  Стела во Чаир

  Стела и Сумнал ве покануваат на дискусија посветена на родовата нееднаквост и предизвиците со кои се соочуваат жените во професионалниот…