Unë jam profesoreshë në Kolegjin Mahindra UWC. Edukimi pati një efekt të jashtëzakonshëm në jetën time. Udhëtimi im arsimor filloi me një trajnim të hershëm dhe të ngushtë të muzikës klasike deri në moshën 17 vjeç, duke vazhduar deri në gjerësinë e plotë të Arteve Liberale, dhe një koleksion eklektik dhe të suksesshëm të angazhimeve pasuniversitare. Unë jam një arsimtare, e apasionuar pas krijimit të përvojave mësimore transformuese. Unë vazhdimisht reflektoj pse duhet të jemi të arsimuar, vlerat që mbështesin qasjet tona për mësimdhënie si dhe fuqinë dhe politikën e dijes. Unë lulëzoj me optimizmin kritik se mënyra se si gjërat nuk janë ashtu siç duhet të jenë, dhe mbi pamëshirshmërinë, guximin, kënaqësinë dhe sikletin për të punuar drejt një të ardhme më të mirë. Unë besoj në aftësitë e grave për imagjinatë morale, udhëheqje të jashtëzakonshme dhe ndikim në botën reale.