Unë jam deputete në Parlamentin e Republikës së Kosovës. Arsimi më ka ndryshuar dhe më ka bërë personin që gjithmonë kam dashur të jem. Forca që më frymëzon është besimi i fortë se ne mund të arrijmë çfarëdo që kemi në mendje ta arrijmë.