Lajme dhe Ngjarje

  • 21 Qer 2018

    Rrjeti i mentorimit të grave

    Mbështetja e menotrimit mund të jetë vendimtare për zhvillimin akademik, profesional dhe jetësor. Prandaj, ekipi i Stellës punon në mënyrë…
  • 01 Qer 2018

    Stella në Manastir

    Si i balansojmë përgjegjsitë tona shtëpiake dhe ato të punës? A jeni të lodhur nga standardet e dyfishta? Cili është…

Partnerët tanë